De ultieme Kerstbeleving

11 & 12 december + 18 & 19 december

Op zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur, op zondag van 11.00 tot 18.00 uur

Geen traditionele kerstmarkt, maar een volledige kerstbeleving. Dat is wat Rotary Kerkrade en Tafelronde 171 Kerkrade u met Kerstwereld Kerkrade twee weekenden lang in december biedt.

Onze 9e editie op een nieuwe locatie!

In sfeervol ingerichte verwarmde tenten stallen onze standhouders hun fraaie producten uit

Het brede aanbod staat voor kwaliteit. Het zal geen verrassing zijn dat de producten passen bij de kerstgedachte. Je vindt hier kunstzinnige kerstcadeaus en handwerk, maar ook lokale producten.

Kerstwereld Kerkrade zou Kerstwereld Kerkrade niet zijn zonder optredens van muziek- en andere cultuurgezelschappen. Deze optredens vinden plaats in Lambertuskerk naast de Markt

Kerstmarkt

In sfeervol ingerichte verwarmde tenten stallen onze standhouders hun fraaie producten uit. Het brede aanbod staat voor kwaliteit. Het zal geen verrassing zijn dat de producten passen bij de kerstgedachte. Je vindt hier kunstzinnige kerstcadeaus en handwerk, maar ook lokale producten.

Vermaak

Kerstwereld Kerkrade zou Kerstwereld Kerkrade niet zijn zonder optredens van muziek- en andere cultuurgezelschappen. Deze optredens vinden plaats in de Lambertuskerk naast de Markt

Partners & Sponsoren